0

Jótékonyságra fel!

 

„Van akinek pofon, és nem segítő kar jutott. Van kivel durvábbak voltak kicsit a krampuszok”

Lezajlott Kollégiumunkban egy „Cipősdoboz” gyűjtés. Kollégistáink, nevelőink 1,5 hét alatt gyűjtöttek össze 10 nagydoboz tartós élelmiszert,ruhát,játékot, amelyet a Caritas pécsi szervezetének juttattunk el! A kezdeményezés Horváth Norman- a D.Ö.K. elnökének ötlete volt.

„Azt gondolom, így Karácsony idején, a készülődés, a várakozás izgalmával sokszorozódik bennünk a gondolat, hogy vannak olyan embertársaink, akiknek nem adathat meg egy igazi Karácsony. Büszke vagyok arra hogy a mi közösségünk a D.Ö.K. vezetésével kiállt egy ilyen nemes cél érdekében.”

A záróműsorunkon megjelent a Pannon Tv- akik interjút készítettek, illetve meghívásunkat elfogadta Madaras Zoltán a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke is.

„Köszönöm azoknak a munkáját akik valamilyen módon kivették részüket az adománygyűjtésből. Kollégistáink közül külön kiemelném Lőrincz Emíliát- aki 3 zsák adománnyal érkezett egyik vasárnap vissza a kollégiumba. Köszönöm neki is, a kollégium vezetőségének, nevelőinek és diákságának ezt a sok segítséget. Illetve remélem, hogy a D.Ö.K. a jövő évben folytatja ugyanilyen eredményes munkáját!”

 

Szűcs Sándor Mátyás- Kommunikációs alelnök

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük